Z rozkládacího křesla - den 31.

22:15 Edit This 0 Comments »
Tak takhle to u nás vypadalo skoro celý den. Sárinka spala na rozkládacím křesle s babičkou i přes noc. Teplota se střídala s horečkou a spánek s kňouráním "Proč jsem nemocná mami?"...nedává mi lehké otázky...
Podařilo se nám udělat rohlíku takovou reklamu, že do něj párkrát kousla. Krom něj dnes do bříška pustila jen kousek jablíčka a asi 10 křupek ("Ty jsou moc dobrý. Budou mě léčit"). Není divu, že je slaboučká. Theo kašle taky, ale že by se rozhodl kašlík vyležet, to teda né.

Tahle chlupatá, gumová, natahovací koule nám dnes dobře zvedla náladu. Theo se na její třepajícíse chapadýlka tak smál, že se rozesmála i Sárinka.
Chovat lidmi ze sekce NE-máma se stále nenechá. Hodně teď pobývá na zemi, aby natrénoval tělo na  lezení, a přitom se pokusil zakousnout nám babičku. Věřím, že to bylo škádlení z lásky. Má zatím jen dva dolní zoubky a horní dva už jsou vidět pod kůžičkou dásničky. Za pár dní budeme mít zajíčka čtyřzubého. Jen doufám, že se nám pak nestane to, co včera v noci. Usli jsme oba u kojení a Theovi se zdálo něco akčního. Možná byl krokodýlem a rychle skousl. Já byla probuzená v pikosekundě. Aůůůůů.
Takhle po koupání si hraje na andílka. Nebo Alberta Einsteina?
*

0 komentářů: