Doma furt a stále - den 198.

20:41 Edit This 2 Comments »
Tak co dnes napsat. Sári o něco lepší...no, vlastně asi o dost. Sice když kašle, zastavuje se mi pulz, ale už nekašle každou minutu, ba ani půlhodinu.
Theo je solidární a začal pokašlávat taky. Bojim bojim, věřim, ale pořád trošku bojim. Tak dostává homeopatický siroupek a nejraději by ho vyžahl na ex. Kouká za mnou smutně, jak odnášim lahvičku a volá "mňam."
Největší zábava byla dnes na balkóně. Bylo krásně a na fotce se mi podařilo zachytit mlýn Sárinku jak mlýnskýma lopatkama nabírá vodu - Theovu hlavu. Proto ten rozcuch, proto ta mázlá ručička, Sárinčina co rychle kmitala při ohrabávání bráškovy fontanely.
Theo dělal, že to je normálka a ani se nad tím nepozastavil. On je vůbec diplmomat - když ho Sári zlobí, jde na ní metodou pozitivního příkladu a přijde ji pohladit a říká "malá malá"...pravda, jeho hlazení je občas spojené s pár vytrhanými prameny, takže zas až taková slast to není. A někdy k ní přijde s kastrůlkem a malou lžičkou a krmí ji naprázdno s výrokem "mňam mňam" a šmrdláním lžičkou kdesi v okolí Sárinčiny pusinky.
Kolečko na tátův auťák spadlo dolů. (a před ním pitíčko a kolíček). Zde trochu vidno, jak Theo slintá. Má 11 zubů, 12. na cestě a zanechává po sobě vlhké stopy, které připomínájí nájezd gigantích slimáků.
Venku začala hrát hudba a to podnítilo Sári k nakrucování.
Thea svědí nos a když se potřebuje podrbat, následuje Chucka Norrise a vybírá si mužné prostředky.
Na zítřek už máme dovolené vycházky a ve městě jsou slavnosti, tak snad bude neděle trošku nedělovatě zážitková...

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahojky rodinko, brouzdam po netu a co nenajdu - tedy jsem to zkopcila z vaseho skypu :) Tero, ty deti rostou jako z vody a Sarinka ti vypadla z oka :)snad je nekdy uvidim - driv nez budou pubertaci :)
Moc Vas vsechny zdravim a posilam velkou pusu vsem!
Tera z Mississippi

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Tero,

Sari mi vypadla z mista od oka smerem vic na jih ;-)

My se zrejme postehujeme na prelomu roku do Cech, tak to by se setkani melo do puberty zadarit!

Moc te pred ocean zdravim*

t***