Koncertní premiéra - den 233.

22:24 Edit This 0 Comments »
Jistě jste si všimli, že mě chytla nová mánie - video nahrávání. A tak tu máte jednu porci pohybu a hudby. Byl to náš první koncert i s dětma. A poslední koncert této formace, páč se jim zpěvák, tatínek Eminky, stěhuje zpět do Čech.
Theo téměř celou tři čtvrtě hodinku propařil - jak uvidíte na videu, konkrétně propéroval. Sári dělala, že jí to nebaví a tak se tam válela po stole, chtěla jít ven a zásadně netleskala. Zato Theo tleskal i v průběhu písní, jak je možné vytušit v závěru mého záznamu. Druhá tanečnice je Eminka, která mě zaujala spontánní choreografií, do které vpasovala i holubičky na obou nohách. Roztomilé bylo, že jednu chvíli pozorovala Thea, nakoukala jeho styl a pak moment taky jen pérovala. Správně zhodnotila, že pro tanečnici jejích kvalit je to málo dynamická forma tělesného sebevyjádření a přidala na vzletnosti.
Theo kontroluje harmonii piána.
Dorazit jsem se jeli do Balexeru. Po cestě Sári vysvětlovala, že se jí tam nelíbilo, protože to bylo moc nahlas, ale při cestě zpátky už zase kontrovala, že to bylo prima s tou kapelou. A že někdy půjdeme zase. Ona se totiž rozjela až v úplném konci, kdy se s Emi vzaly za ruce a tančily spolu..do té doby se asi styděla či co.
Na zpáteční cestu nám (dvěma dospělým) Dani koupil sendviče. Zadní sedadla si je začala nárokovat a my jsme nakonec byli rádi, že jsme si každý kousli alespoň do rozmáčeného středu.

0 komentářů: