Theo přestupuje - den159.

0:00 Edit This 1 Comment »
Z roku nula do roku jedna. Znakuje, povídá, má osm zubů a jeden na cestě. Přejde celý byt, je obdivovatel hodin, větrníků a neúnavně rozebírá vše, co může býti rozebráno. Docela pokorně se nechá sestřičkou omezovat a ozve se jen, když už její mučení (neboli mazlení s použitím znehybňovacích prvků) trvá moc dlouho.
Doslat jezdícího lva, když už se narodil do jejich smečky, a Sárinka mu potřebovala asistovat u všeho - vybalování, sestavování, testování...
Výtahový šilhací autoportrét z cesty do restaurace, kde si Sári objednala pivo. Theo naštěstí personálu nesdělil své preference a bral, co jsem mu nabídla. On je docela dobrý jedlík a jak spozoruje někoho hýbat pantem, už si to k němu štráduje a domáhá se ochutnávky.
Jablkový blevajzovatý dort ve tvaru ňadra s banánovou podprdou, které oslavenec stále velmi rád (prsíčko i banánky). Oheň v dosahu ruky, zpěv 4 žen a možnost pomatlat a rozmatlat tuto žlutou hroudu ho dost překvapila.
Pustil se do jablek s pudinkem s vášní a snažil se vytvořit nasládlý lepkavý povrch na všech reliéfech v okolí.I do pusy se pár soust přemístilo.
Odpo jsme našli další hřiště a Sári s přehledem vylezla na pyramidu. Babička měla stažené půlky, ale brzy je zase povolila, páč Sári leze jako opička.
Single kočárek, který občas funguje jako double. Fotka zabraná chvilku před tím, než se Theo pořádně probral a začal tu neprůhlednou clonu skopávat z výhledu.
Předspánkové tuleníčko. Po tom se mi bude za 15 let stýskat...

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Terezko, ta čepice je parádní!