Sjezd na Hájích - den 171.

0:36 Edit This 0 Comments »
Jó, to když si jedna blogerka zapomene nabít baterku do foťáku, tak může místo fotek pořizovat leda tak kreslené náčrty. Toho vás ušetřím a vkládám pár momentek ulovených chvíli před západem sluníčka.
Tulení Sári + Áďa. Takřka nerozlepitelnou dvojici strejda Leoš a Theo jsem zvěčnit nestihla. Teta Jana oscilovala mezi oběma dětma a přikládala ruku ke hře, k plíně i k měřiči tlaku, který jí paní doktorka S. důležitě zkoumala.
Theo se rozhodl, že chce sušené ostružiny, a nebyl líný pro to něco udělat. Konkrétně z jídelní stoličky vylézt na stůl a odklidit si z cesty překážející keramiku.
Sári venku u hřiště viděla spoluobčany popíjející národní mok a jala se vykřikovat: "Já chci pivo. Já chci pivo." Na Birela si musela počkat až domů. Prozkoumala kvalitu barvy i pěny, symetrii bublin a vůni, aby...
...spláchla vysušené hrdlo.
Zpověď osobního charakteru: už druhý den dodržuji stravu podle mé konstituce ajurvédy, jím opravdu jen 3x denně (rovná se NULA uzobávání a koštování) a cítím se znatelně lépe. Hlad mi občas zaťuká na břicho, ale není to nic nepřekonatelného. Chválím se a zvolávám: Jen tak dál!

0 komentářů: