Rvačka o volant - den184.

22:57 Edit This 0 Comments »
Dopolední projížďka na Pukalíně a obcházka kašny byla malým pozvednutím sešeřelého dne.
Sári se k zde vyblejsknutému outfitu vybavila baletní tylovou sukénkou, ale ta bylo v rozporu se zadním kolem odrážedla. Tak jsem ji měla s sebou v kabelce a Sári je ozdobená alespoň mým perličkovým náhrdelníkem. I při sportu se dá honit paráda.
O opravdické vzrůšo se postaral tatínek se svým volantem. Už jeho instalace byla adrenalinovým zážitkem díky čtyřem pacičkám, které zručně pomáhaly. Čóro móro nastalo, když se na obrazovce objevil terénní závoďák a začalo se jezdit. Sári byla na řadě první. Theo se chopil řadící páky a to vyvolalo několik potyček. Theo knučel a vyhrožoval, že chce být u volantu a když jízda Sári omrzela (mimochodem jela jen asi o fous líp, než bych jela já) a Theo se dostal do sedla, začala předvádět cirkus ona, že ještě chce řídít. Tak alespoň bráškovi strhávala volant na stranu. Tatínek je poučen a tuhle "hračku" už asi jen tak nevytáhne.
V podvečer jsme zase louskali oříšky a Theo se přidal k roztloukačům skořápek s vlastním kamenem. Jen ten ořech mu stále někam utíkal. A Sári nám tu vybrala baráček, který prý budeme mít v Čechách a upřímně se radovala, že už máme vyřešeno. Jako brala bych ho, jen mě zajímá, jak to ta naše kouzelnice zařídí. A ještě přidala bonus - tatínek prý bude mít autobus a já růžové auto. Už abych začala trénovat jízdu.

0 komentářů: