My jsme holky - den 65.

22:50 Edit This 0 Comments »
"My jsme holky a oni maj pindíky. Tejo malej a táta velikej a až Tejo vyroste, bude mít taky velikej, jako táta." Moc se tomu smála, že má v jistých záležitostech prostě jasno. Tuhle se jí navíc dostalo i názorného poznání, že Theo nekaká pindíkem, jak si myslela.
Občas bráškovi říká Teonku a také Můj Strážníčku. Z toho dnes vyvodila, že on je anděl, já jsem obrovskej anděl, táta taky a ona je malej andělík. Vymlouvat jí to nebudu. Pravdu pozná (názor změní) nejdéle v pubertě.
Další polské hrátky. Tentokrát s Agněžkou (fakt to neumim napsat polsky). Sári jí házela míček, běhala pro něj, podávala...a Agněžka si užila chvilku v botách Slunce, kolem kterého se točí svět...nebo alespoň jedna kamarádka z Čech.
Pan Kramer mladší se nám pěkně rozplazil - nožkama se odráží jak žabička a posouvá se pomocí předloktí. Aby zvedl bříško, to ho zatím ani nenapadne. Techniku tedy piluje každým okamžikem, ale taky u toho pekelně nadává. Nejvíc, když se kolem něj mihnu a on si myslí, že ho z jeho lopocení vysvobodím a nabídnu svoje nohy k rychlejším přesunům. Na jednom místě je ale spokojený - v kuchyni pod stolem. Drancuje tam maličký vysavač, kouše nás do palců u nohy, sundavá pantofle ... Sári si hraje na pejska v boudičce s ním a tak máme občas pod stolem dosti nával.
Takhle se nosí dvoujvaječná dvojčátka. Hugo a Růža společně se svojí maminkou vyhlížely tatínka.
Tohle zabere vždy, když chci, aby se Sári pořádně najedla. Jednohubky...chléb s mákem, olivové máslo, uzený Tempeh, nakládaná okurka a kukuřička...a to vše pod dohledem vodníčků okurčáků. Takovýto nášup sní Sárinka k večeři 3x. Další várky dodělával už tatínek a já se snažila toho našeho Strážníčka uspat. Nechci to zakřiknout, ale tuším, že zítra nám cinkne další zoubek!
*

0 komentářů: