Nový začátek - den 42.

23:26 Edit This 0 Comments »
Zdravá. Na tento popis svého stavu si Sárinka musela počkat přes dva měsíce. No co. Jsou i tací, kteří své tělo nemají zdravé nikdy....Pan primář Neškudla byl zase šarmantní a vstřícný. Dokonce tak, že když se Sárinky ptal, jestli už je zdravá, přiznala že jo, protože už vypila všechno pivo. Až tak upřímná být nemusela. O pivu pak mluvila ještě několikrát. Jako, že musíme koupit nové a podobné důležitosti. Což o to, má ho ráda (u nás se pije NEALKO verze), ale že by její léčba spočívala jen v popíjení piva popírám. 
Takhle z vesela se jde z nemocnice, když místo nashledanou můžeme říct s pánem Bohem.
Dopoledne jsme strávili v Táboře, kde Sári předvedla nejen své znovy nabité zdraví, ale i obdivuhodné vztekací extempore. Dani se zmítající se a řvoucí chobotnicí projel všechna podlaží táborského obchoďáku a pokračovalo se i na ulici. Když ona chtěla k doktorskému kufříku koupit i delfína do vany. Vztekáním si vysloužila vrácení kufříku do regálu a pak na delfína absolutně zapomněla a tesknila pouze po naslouchátku, jehož koupi nám doporučil sám pan primář. Že by kul železo a vychovával si další pokračovatele ve svém oboru?
Na oslavu přežití záalu plic i vztekliny jsme si došli do pizzerie, odkud nás vykouřila exkurze čoudících dam, že jsme si pizzu snědli na trávníku.
Odpoledne mělo v režiji sluníčko a tak jsme se oddávali outdoorovým aktivitám. Sári v novém kšilt-klobouku  se věnovala drobení dědovi na šošolku a my...
...focení super čuper oblečení na nošení dětí pro www.angel-wings.cz . Návrhářka a modelka Rehana, fotograf Daniel a výpomocné figurýny Theo a já.
 Modelka či spíše modelářka S. si letos prvně hrábla do písku.

0 komentářů: