Jsme kompletní - den 37.

0:02 Edit This 0 Comments »
Dnes nás čekala další kontrola v nemocnici. Foťák jsme měla s sebou, zato paměťovou kartu ne a tak tuto návštěvu, již o poznání veselejší než tu minulou, nemám vůbec zdokumentovanou. Musíte mi holt věřit.
Plíce ještě úplně fit nejsou a tak máme v ledničce další lahvičku antibiotik. Pan doktor byl vstřícný a i Sári se tentokrát uvolila s ním nezávazně hovořit. Informovala ho, že jedeme do Prahy a pak přidala vydedukovanou domněnku: "Ty v Praze ale nebydlíte." 
Na konci poslechu ještě smutně prohodila, že "ty máš dvě a já jen jedno - ulomený" Pak při pohledu na naše nechápavé výrazy doplnila, že jde o to poslouchátko - stetoskop. Pan doktor přiznal, že jich má povícero, ale nedal!
Uvidíme se zase (snad už naposledy) ve středu a to budeme mít zase kompletní zážitek i s rentgenem.
Cestou do Prahy s babičkou Erni jsme naplánovaly gurmánskou akci - návštěvu místní pizzerie a pojídání horké lásky. Sári maliny a my dvě vanilkovou zmrzlinu. Theo co si uloví.
Na fotce je zdokumentované mytí omalinované pusinky.
Po spinkání přišla na řadu opět hra "Maminko já chci porodit" - vysvětlím níže. Tady jsem Sárince půjčila a na kšandy zavěsila mojí sukni, aby i ona mohla rodit svoje panenky.
Rození spočívá v tom, že se mi Sárinka nasyslí pod sukni, kterou si na její žádost oblíknu a pak jí hladim a čekám, až zaťuká. To je znamení, že je připravena vylézt na svět a tak zvednu sukni a milé novorozeňátko přivítám. Pusinkuju, hladím a ubezpečuju, jak jsme rádi, že jí máme. Sári k rození přistupuje zodpovědně a bezprostředně po nadzvednutí sukně se chová náměsíčně - natahuje nemohoucně ručičky a očekává tulení. Když ho má málo, pověřuje i ostatní členy rodiny, že jí mají přijít pohladit.
Zde na fotce jsem těhotná s oběma dětma a jednou panenkou. Theo v tom byl jaksi nedobrovolně, ale docela dobře to ustál.
Pak si vlezl do krabice od modelíny.
Sárinka celý den vyhlížela tatínka. "Támhle něco zablikalo. To je on!" ...a pak mu hrála z balkónu na harmoniku, aby už přijel.
Nemocné dítě při vyklepávání bacilů z těla.
A tady máme důkaz doličný. Bývalá odmítatelka antibiotik pro jejich bléé chuť během jednoho dne přehodnotila a chodí si pro léčbu sama. Z dávkovací stříkačky bílý sirup vymlaskne nato tata a zase si běží po svých.
A pak se zjevil ON. Nadšení veliké převeliké. Dcera ho zahrnula dárečky hned po příchodu - dostal perníkové srdce a lízátko ... dary z pohledu batolete hodnotově velmi významné. Theo zapomněl, že byl ospalý, nevrlý a dokonce i úplně zapomněl monitorovat, kde má maminku! Užíval si tatínka, okousával mu obličej, trhal fousy a tak vůbec mu dával najevo svoji náklonost. Sári k tomu zafoukala na harmoniku a idilka byla dokonána.
To je tak hezké být zase pohromadě....

0 komentářů: