Proč vybuchla? - den 55.

22:52 Edit This 0 Comments »
Na to se mně ptala dnes opakovaně. Fakt nevím, proč na Islandu vybuchla sopka. Pro Sári to byla zpráva dne (i když jsme se o tom bavily snad předevčírem) a dokonce chtěla volat tátovi do práce, že je sopka vybouchnutá. Na jedno proč jsem si vymyslela, že byla sopka přeplněná a pak se naštvala a ulevila si tím, že vybuchla. Pokud někdo máte jinou teorii, sem s ní! Sárinka ji podrobí Proč testu a konečně budeme vědět, proč jsme tu měli pár dní tak hmatatelné ticho, když éra oblohu nebrázdila.
Dopo jsme si dojeli pro chlebík s mákem, kterého je Sárinka schopná sníst až 4 krajíce, a v podvečer jsme vyvenčili tatínka. Tady mu Sári oklepává do účesu pyl. On to okomentoval, že bude pěkně opylovanej a Sári na to: "No, a bude z tebe krásná kytka." Ještě se budu muset zeptat, kdy se transformace bude konat, abych si toho mého muže stihla užít, než obroste listovím a okvětními plátky.
Theo (zde ukazující své horní tesáčky) se také jal tatínka vylepšit. Po obědě mu nádherně zkadil kapsu u manžestráků. Předtím mu chtěl kalhoty zneškodnit křupkovými drobky, které se ale podařilo sklepat. Druhou nadílku jsme se oklepat ani nepokoušeli a tatínek se musel převlíct. To mi připomnělo, jak mu Theo v Čechách během půl hodiny zvládl jedny kalhoty poblinkat a na druhé hodit bobka, kterého pro větší účinnost ještě vlastnonožně rozšlápl. Výsledek byl Daniel chodící za pletujícího sněhu v tenkých pláťákách, protože další pokrývku dolních končetin z kufru už nevykouzlil...umí naše děti, umí!

0 komentářů: