Středověk trvá - den 94.

23:31 Edit This 0 Comments »
Dopoledne jsme se odebrali do středověkého městeška Andilly na oslavy Grandes Medievales. Sárinka si zvolila slušivý, leč nedobový outfit. Do auta nastupovala už bez balónků...úspěch!
Ve středověku to bylo nádherné, famózni, dojemné...byli jsme všichni nadšeni. Bylo toho tolik co fotit, že jsem raději nefotila a snad časem přidám nějaké lepší obrázky z Danielovy ruky. Zážitků jsme měli hromadu velkou jako Eiffelovka, že se mi ani nechce rozepisovat...tak jen výčet nejhlavnějšího. Viděli jsme krásné, čisté a udržované kousky ze zvířecí říše: ovečky, koně, prasátka, krávy, husy, kachny, slepice, kohouty, králíčky...
Z říše bájné jsme měli tu čest s pár elfama, vílama a celou kupou nezařazených bytostí a z říše lidské nám oči přecházely. Chudina, rytíři, šlechta...žebráci, kejklíři, blázni...no radost pohledět.
Z představení jsme zvládli pohádku, pár pěveckých kusů a tanečnici na laně. Sárinka vůbec nechtěla domů a to už sotva pletla nohama. Příští rok jedeme zas...a to už snad spíchnu nějaký ten kostým pro děti.
Na spodních fotkách vidíte, jak to doma vypadalo pár chvil po příjezdu a Sárinčiných vytáčkách, že se jí nechce spát. Měla nachozeno v terénu pár mil a tak spala jak dudek. Já bych bývala spala, až bych brečela, ale přebývalo mi tu jedno super akční děťátko, které si na mých zádech pěkně hodinku a půl oddáchlo a doma mělo rejdící touhy.

0 komentářů: