Krásnej den - den 89.

22:23 Edit This 0 Comments »
Jako dnešek by měl vypadat mustrový den na rodinné štěstí. Troška akce, troška odpočinku, sluníčka akorát a všichni spokojení.
Dopoledne jsme na trhu v Thoiry objevili tento stánek s kloboukama. Tatínek byl vyslán hledat bankomat a já jsem neodešla s prázdnou. Než jsem viděla fotky z dneška jsem si myslela, že mi klobouk sluší...
Místní městečka kvetou v plné kráse. O veřejná prostranství se tu starají s nebývalou péčí a kytičky se tu mají jako Theo v Sárinčině péči - pravidelně se o ně starají, zalévají, hnojí, přesazují. Krom toho hnojení si Theo libuje stejný výsadám. Dnes dostal od sestřičky pár štamprdlí vody z nočníčku pro panenky. Pil poslušně a ani se nedivil, z jakého pohárku je napájen. Až jednou prozře, tak si to ta ségra asi pěkně odskáče.
Odpo jsme se jali poflakovati po zahradě a to byla lahoda. Sári si vystačila s pískem a posléze i s Estelle a Theo se seznamoval s přirodou a spokojeně pozoroval okolní ruch. Tatínkovy brýle pohozené v trávě ho vybičovaly k velkému výkonu až zapomněl, že je na všech 4 a bříško po zemi nevláčí, nýbrž ukázkově leze! A to je velký obrat. Teď už ho jen tak nedohoním.
Zpráva dne: Sári už je ve formě - zahradu poctila svýma bobkama. Fakt bobkama ... ani omáčka, ani polívka. Jen nám pak nastalo dilema "kam s ním" ...poradili jsme si s touto výzvou jako dobře vyškolení agenti tajné služby.

První strom zdolán. Příště vyretušuju jistící ruce tatínkovy a Theo může začít frajeřit před holkama.
A poslední dnešní poprvé je první jízda na rikše. Sári nadšená, Theo rozpačitý. Závěr krásného dne byl taktéž opojný - obě děti spinkaly už před devátou. Stalo se nám to vůbec někdy?

0 komentářů: