Leštění zubů - den 92.

0:50 Edit This 0 Comments »
Dnes byl velký den. Sárinka šla prvně k paní zubařce na kontrolu. Ráno jsme měli trošku frmol, protože jsem po prokojené noci zaspala a podařilo se nám vypravit se (včetně snídaně) do 20 minut. Úctyhodné...chválím se a děkuji Haňe za pomoc.
Takhle jsme čekali na vyzvednutí od tatínka a Sári hřál Ňuňuf pod bradou a tygr sibiřský v kapse. Ten první může vyjímečně z bytu při speciálních příležitostech a ten druhý potřeboval také překontrolovat vyceňené špičáky.
Paní zubařka byla úžasná. Nad křeslem má obrazovku, kde jí hrajou pohádky, a Sári se nechala v klidu vyšetřit. Paní zubařka jí přední zoubky vyleštila a pak si vzala se stejnou procedůrou na paškál tygra. Trošku jsem měla obavy, aby z něj nesedřela barvu, ale nestalo se. Bonus na celé akci bylo darované plastové zvířátko. Sári má konečne hrocha, kterého jsme nemohli sehnat. Už teď plánuje, že až půjdeme na kontrolu za půl roku, vezme si antilopu.

Odpo jsme vyrazili na hřiště - tentokrát na jedno dětmi hojně navštěvované. Sárinka si užívala lezení po výškách a Theo ji překontroloval technický stav vozidla. Je zajímavé, že totožná šlapka na straně k němu bližší ho moc nebrala...
Dodnes Sárinka na lezoucí děti po pyramidě jen závistivě koukala...až tentokrát s babičkou mohla přidat své nožky a ruce k lanům a pohoupat se ve výšce.
Hlášky hodné zaznamenání: "To ale není pěkné nám takhle jíst brokolici housenko." Nejdřív jí vynadá a pak po mně chce, abych housenku usadila před obrazovku a aby s ní koukala na pohádku.
Zasvěcení nového pejska nesoucího jméno Bublina do světa mimo zdi obchodu: "Podívej, jak na obloze plují mraky. Plu plu plu."

0 komentářů: