Vedro - den 128.

0:10 Edit This 0 Comments »
Theo má dnes jedenáctiměsíčniny a počasí nám na oslavu ještě o chlup přitopilo. Dopoledne jsme se zvládli akorát dokulit na chvilku na hřiště s provazovou pyramidou, kterou Sárinka začíná zdolávat bez pomoci a s velkým nadšením. Theo zůstává o patro níž, ale figura nohy a ruce na lanech mu jde už docela dobře. Jen o kousek míň než obalování měsíčku jablka v písku a jeho následné pojídání.
Spaní se nám dnes moc nevydařilo. Sári má zase ten otravnej dusivej kašel...ach jóooo achich ach. Tak toho moc nenaspala a mladý pán si hodil poledního šlofíka po cestě z hřiště a pak pěkně řádil. Dělal sympaťáka a s vášní mi strhával prádlo ze sušáku a leštil jím okno. Dnes také poprvé seděl na nočníku, ale moc ho to nebralo. Zvyk je zvyk a tak posvěcování umyvadla zatím vede. Jak tu běhal s holou prdkou, 2x "něco"  utrousil na koberec, ale jinak dobrý.
Mladý pán v lněné košili na pevnosti Fort l'Ecluse kousek za Collonges. Máma myslela, že tam jsou kejklířské slavnosti, ale chyba lávky. Koná se tam večerní vyprávění pohádek pro dospělé... Ale nám to neva, protože jsem si tam dali Oranginu, u kasy jsme nafasovali 2 bonbónky a našli poklad...tři průhledné krystálky, které tam asi ztratila princezna a Sári k nim ještě dodala kousek provázku, který prý zase vytratila královna.
Modelka v letním ohozu, vlastnoručně dozdobená sponečkou a s kabelkou, která s námi absolvuje veškeré výpravy z domu. Obsah holčičího doplňku se mění dle nálady. Dnes obsahovala příšerku s.r.o. Sallyho, lachtana, kočku a ještě 2 kusy zvířeny, které si zasloužily vycházku.

0 komentářů: