Přesun - den 150.

23:31 Edit This 0 Comments »
Babička jihočeská nás dovezla za babičkou jižnoměstskou-pražskou. Děti si po cestě dáchly a pak jim nové prostředí nedovolilo spustit své tělo do postýlek. U Thea jsem to zkoušela 2x, leč marně.
Tady jsme na procházce kolem panelového lesa a holky zrovna něco obdivujou. Sári vyrazila jako městská frajerka s kabelkou a do ní si napchala zelenej bagr. Je totiž mnoho nečekaných tajemství, které v sobě skrývá dámská kabelka.
Pražská panomarata s novými lavičkami a jednou holčičkou, co se ptala druhé holčičky na jméno větou "Comment tu t'appeles?" a nechtěla pochopit, že tady může navazovat kontakty česky. Prý to neumí..
Hit našich dětí. Zvedá je, nosí, vozí, ukazuje atraktivní zákoutí, dává šimravý pusy a umí vypláznout jazyk. Prostě jako živý - strýček Leoš. Theo si ho tak oblíbil, že za ním směřoval většinu svých výpravných cest po dvou či čtyřech končetinách.
Kluci vzali na okružní jízdu Josefínku v kočárku.
První prezentace tety Jany. Fotit se moc nechtěla, ale já se neptám. Blogerský duch mi dává drzost fotit i když je přítomnost nevítaná. Theo představuje nejlepší hračku v nově zrekonstruovaném obyváků - dvířka od skříňky ve stylu Provence. Za nimi se skrývají hračky, které se dají vysypávat a rozhazovat. Být Janou, také bych se tomu smála.
Den to byl prima. Všichni zúčastnění si užili dost legrace a ty Theovi 3 pupínky mě přece nerozházej. Neštovice, držte se dál. Máme na tento týden mnoho plánů.
Jen ten Áďa nám tu chyběl. Banzai - tak se se svým milovaným bratrancem Sári zdraví. Je to japonsky a znamená to "na zdraví." Banzai banzai dobrou  noc.
Dodatková fotka z dovolené.

0 komentářů: