Prostě čtvrtek - den 106.

23:59 Edit This 0 Comments »
Dnes jsme si jen tak obyčejně žili. Dopolední Šenajetka se obešla bez emocionálních výkyvů (Gill neměl službu), zato Theo se prvně zakýval na houpacím koni.
Hojně jsme pobývali na našem exkluzivním balkóně o velikosti hotelové toalety. Z toho vznikl tento rozhovor. Aktérka dospělá zrovna připravovala svačinku a všimla si rychle mizející malé prdelky. "Sárinko, kam jde Theo?" "Na balkon. To je v požádku mami."
Z přehršlě radosti jsem vytáhla známou táborovou pecku "Niagara." Sári se jí během chvilky naučila a decentně pozměnila obsah. "Na břehu Niagary, stojí tulák starý, na svou první lásku Sárinku vzpomíná" a jelikož ještě nikdy neslyšela slovo "hárat" (nějak nemám důvod ho používat), jeden verš na vzdory rytmu prodloužila: "Komu vášeň v srdce hárá-cho-ce-ní," a pokaždé mě opravila, že to zpívám špatně.
Odpoledne jsme byli na zahradě a pořídila jsem asi 10 shodných fotek, kde Theo strká do pusy 10 rozličných kamenů - ono totiž vlbec není jisté, že když je fuj kámen číslo jedna, bude to platit i pro kámen číslo šest.
Na fotce je Sárinka začleněna do tlupy, kam se přichomýtla díky Lunakaie (vykukující hlavička za ní) a ač byla mírně nesvá, dělalo jí to velice dobře.
V podvečer nás navštívila Zuzka - naposledy jako svobodná slečna. Sárinka se jí ujala a předhazovala jí jednu zábavu za druhou - nucené obdivování zvířátek, zrovna tak nucené obdivování obsahu nočníku, tanec na ovčí kožešince, možnost jí asistovat při koupání, čištění zubů a také si od Zuzky nechala vyprávět pohádku. Zuzi, přijdeš ještě někdy?

0 komentářů: