Praštěná udicí - den 120.

23:48 Edit This 0 Comments »
Sári dnes dostala další narozeninový dar (sešlo se jich vícero a tak jsme obdarovávání trošku rozvolnili) a babička jím dostala po trupu. Sári se tak rozvášnila s udicí na magnetické rybičky, že jsem jí musela na nějaký čas zabavit a uklidit do skříně (udici!!!). Není snadné býti dítětem a je ještě náročnější býti rodičem...
Kdo se chce u nás sklouznout na klouzajdě? Komise S&T  zkontroluje techniku i výraz. Florián se jimi zdál lehce zaskočen a já se mu ani nedivím. Sárinka ho nejprve pohoupala s takovýma výkyvovýma amplitudama, že volal na svého dědu, ať ho zachrání upozorněním na jemné houpání a pak na něj nastoupili inspektoři u klouzačky.
Koupání s pěnou, navrácenou udicí a rybama. Sárinka si moc nezachytala, protože bez přestávky dbala o to, aby byl její bráška dobře umyt. Ubezpečovala jsem ji, že ho umyju a může si raději hrát...ale asi naznala, že to zvládne lépe.
Včerejší hláška z balkónu, kdy měla Sárinka šprdlinkama vystrčenou celou jednu nohu ven a právě do propasti propracovávala i boky. "Hele mami, zkoušim, jestli propadnu."
Theo je dnes stále krupičkovanej a každý den předvede jakousi novou schopnost. Onehdá si zvládl napíchnout těstovinu na vidličku, umí zavřít flašku od mlíčka, nasadit si sluchátka k DVD a taky si umí vyřvat maminku...rozhodne se, nahodí ječák a nevypne, dokud ho známé ruce nepochovají.

0 komentářů: