den 103.

23:22 Edit This 0 Comments »
Theo se má. Užívá si (občas dusivé) pozornosti sestřičky, která mu dnes ochotně půjčila svůj nově nabytý klobouk. Theo módu neřešil a ani jsem nedostala pokárání, že mu ke kytkám neladí triko.
Tady můžeme sledovat intimní rozhovor z očí do očí chvilku před tím, než Sárinka Theovi odloupla prstíky z JEJÍ klouzačky a on si kecnul na zadek. Obdivuju ho, že si ze ségřiných mocenských aktů nic nedělá a ještě se na ní tak směje. Na druhou stranu musím přiznat, že on jí to vrací uloupenými naturáliemi, které si Sári z praktických důvodů přidržuje na hlavě, když nepovolím jejich sdílení.
Po téhle fotce se mi vybila baterka u foťáku. Mohli jste vidět Sárinku na dalších dvou kolotočích (Díky pouťový Bože, že svojí přízní zítra odjedeš potěšit zase jiné děti). Mohli jste vidět děti na pískovišti a Thea žužlající kamení, mohli jste taky vidět děti ve vaničce s pěnou a pár hrstí této voňavé vymoženosti na té menší hlavičce. Než jsem se otočila, Sári mu udělala pěnovou čepici...neměl si chlapec sundávat ten klobouk!
Hit dne je nová Sári verze známé lidovky: "Mámo, táto, v komoře je myš. Pustíme tam kocoura, on tu myšku vyšťourá a dá jí na lopatku a odnese k rodinně." Sári je maximálně rodině koncentrovaná a všemu a všem hledá maminky a tatínky. To nám občas činí problémy. Je totiž fajn, že máme sbírku padesáti zvířat, ale ke většině nemáme rodiče a to Sárinku rozlítostňuje. Když jsou rodiče, nejsou sourozenci a to je taky špatně...jó, kdybych to bývala věděla, povolila bych jen jedno stádo koní a bylo by po problému. Že je želva maminkou geparda a veverka jeho tatínek nám totiž jaksi neprochází...
Theo byl dnes na foukané - Sári mu pumpičkou na nafukování balónků přefoukávala účes a sama si to komentovala "parfait" - perfektní a pak odtajnila, že bude mít dvě děti: cucánka a blinkáčka. Cucánek bude ocucávat a blinkáček logicky "blinkat nějaké věci" ..pokud se nechají nosit v šátku, tak je beru oba!

0 komentářů: