Předehřívací kolo - den 114.

23:31 Edit This 0 Comments »
Theo si hned po probuzeni vynutil několik kol Berany berany duc. Řeknu vám, že poducat si hned po ránu není moc super nápad. Vím, že blbou náladu na ťukání svés nemůžu, ale v rámci literární nadsázky to tu klidně takto napíšu.
Nebylo mi dobře - rýma, nosohltan...a Sári k tomu dnes měla šílenou náladu. Theo je svatoušek, že jí ještě svýma osmi zoubkama na odplatu nerozcupoval Ňuňufa.
Bylo nevlídno i venku a tak se ani nešlo ven...teda někdo šel a po deseti a půl měsících byl na 23 minut bez dětí. To vám bylo najednou takové ticho, klid...kroky se odvíjely vlastním tempem bez zastavování a přemlouvání druhých kroků, ať se přidají...pozornost měla volno a mohla si běhat nescíleně po blbostech...jednou za čas to je super terapie. Jen by cíl vycházky mohlo být něco jiného, než výměna dětských botiček a zakoupení tylové sukýnky pro vílu.
V podvečer tatínek přivezl heliové balónky na zítřejší party a ty nám zvedly náladu všem.
Děti s něma dováděly a prdl jen jeden kousek. To je dobrá bilance. Sárinka se před spaním ptala, jestli si je děti z oslavy odnesou, když jim je dá (to byl původní záměr, že každé dítko dostane jeden balónek). Moje odpověď se jí nelíbila a tak navrhuje, že si je můžou nechat u nás :-)
Kdo uhodne, jakou barvu měl Theův balónek?
 Koupání proběhlo stylově ve jménu přípravy na dovolenou - v plavkách. Sári má i podprdu a spodek zatím oblékla naruby. Než se vypravíme k moři, tak soukání do plavek nacvičíme...teda já ne...já si ten krásný pocit zarolování se do oblečku pro vyvolené nechám až na místo činu.

0 komentářů: