Drakiáda - den 254.

23:37 Edit This 0 Comments »
Sárinka v noci vytvořila pro tatínka blinkací párty a tak jsme přehodnotili plány. Oficiální česko-slovenskou drakiádu jsme škrtli ze seznamu. Jako vzpomínka na ní jsou dvě dlouhé předlouhé dřevěné tyčky, které mám  v ložnici přes skřín až na garnýž....jak si Daniel představoval, že to bude létat je pro mně záhadou. Ale on je tu ten fyzik že.
Dopoledne jsme pozorovali předpokládanou nemocínku, které již nic nebylo a stále kňourala, že hce vidět Iloniny holky...
...a tak...jsme si s nimi udělali soukromou drakiádu na kopci u Vesancy. Vítr náš nápad podpořil a draci létali až do oblak. Jeden, pod vedením Rebeky, málem srazil okolo prolétávající boeing.
S naším akrobatickým divochem jsme museli holkám pomáhat...a občas je i uzemňovat. Předpokládám, že by daleko nedoletěly a zasekly se na okolních stromech, ale jak bychom je pak sundávali že.

 Jonáš si dneska střihl nosítkovou premiéru a za mocného ládování sušenkami to zvládl suprově.
Je tam...tak vysoko, že jeho přitahování zpátky na zem Tizianě trvalo až do setmění.
Po cestě domů nám Sárinka i přes velkou snahu usla. Doma se z mého náručí svalila na zem hned za dveřmi a ještě se nechala přeníst do postýlky. Pak z ní ta obrovská únava najednou spadla a měli jsme o zábavu postaráno.
Při cestě na místo drakování jsme se doslechli, že bude mít "půjčovnu rybníků v kleci" - tož to bude asi nějaká nadčasová novinka. Pak taky půjčovnu hafíků, které si ti lidé nechají napořád. Dani argumentoval, že to teda asi spíš bude prodejna, ale necháme se překvapit.

0 komentářů: