Zařizujeme, čistíme se - den 359. a 360.

0:21 Edit This 0 Comments »
V pátek dne Páně pořadového čísla blogerského 359 jsme měly akční den. Haňa si vzala dovolenou, udělala si s Theem hravé dopoledne a my jsme se se Sári vydaly do džungle města. Nejdřív jsme měly dostaveníčko v homeopatické klinice na Praze 6, kde nám sympatická paní doktorka na chytrém přístroji otestovala toxickou zátěž jednotlivých orgánů. Zjistily jsme potřebné, vyfasovaly lahvičky s lektvarama, odevzdaly jsme dost barevných papírků a přesunuly se do "našeho" domečku na sraz s malířem. Sárinka se v domě chovala jako doma a já jsme v časovém presu a beze smyslů objednala barvy do pokojů. Téměř netuším, na co jsme si s malířem plácli. Sama budu překvapená, jaké barvy nás přivítají.
Fotka je ze sobotní procházky. Za povšimnutí stojí pejsek Všechnopuňťa, který se ohřívá s ručně pleteném svetru, který patří Džokovi.
Léčba dne: Haňa si bolestivě ukopla malíček a Sári jí nejprve utěšovala: "Haňo neboj, mám tu doktorskej kufřík" a pak jí zahrnula komplexní péčí. Poslouchala projevy malíčku stetoskopem, měřila mu teplotu, poklepávala reflexním kladívkem a rozmlouvala s ním. Léčba zabrala a noha se dala do kupy.

0 komentářů: