Parťáci - 22.9.

22:41 Edit This 1 Comment »
Zdarví není stále stoprocentní a tak si nás opět po celý den užívala naše zahrada. Nosnice jednorožčí a nosník krysí si hledali dírku, kde by se zašili. Zakotvili pod sušákem s prádlem (podprahový vzkaz: nová pračka pere), následně ho 2x strhli na zem. Prádlo se ušpinilo. Már reklamovat pračku? Pak k úkrytu přikotvili další modul ve formě stanu a všudypříromné krabice po stěhování. Tak se jim tam líbilo, že nechtěli ani na oběd. Kreativní konstruktéři.
Na magnólii nám vyrostly takové zvláštní útvary. Sári ví, co jsou zač. Je to prý pupenovník a vyrostou z něho další magnólie. Tak to si minimálně jeden pupenovník odvezeme, až se budeme stěhovat jednou do svého.
 Takhle si nacvičily spolupráci v jednom prolejzacím hradě. Byl pro děti od 3. let a Theo chtěl mocí mermo se Sárinkou. Leckde nedosáhl a tak mu sestřička posloužila jako stupínek. Když ani tak nezvládl přelézt do vyššího patra, vylezla jako první a vytáhla ho k sobě za hlavu. Dolů ho zase stahovala za plínu, protože visící nožky nenahmataly podlahu. Dnes se jim to hodilo a předvedly babičce Haňe, že i takovej dvouleťák může umýt tabuli i v tom nejhornějším rohu.
 Babička - prababička nám poslala rajskou s knedlíkem. Tohle jsem u Thea ještě nikdy nepozorovala. Spontánně začal mističku vylizovat, až leštit...
 Babi, vařit opravdu umíš. Asi to bude chtít někdy repete. Mně se takové nadšení za dva roky jeho života (krom kojení, na to se taky lačně vrhal), baštou v misce vykouzlit nepodařilo.

1 komentářů:

Peťásek řekl(a)...

Teri, to je parada, ze te chytla zase psava a my mame zpravy, jak se vam dari. Deti jsou mazlici, mam chut je obejmout, ale nevim zda by se nechali, uz mi oba pripadaji podle fotek samostatni. Pusu z Gexu